Návrh firemní novoročenky

Zadáno uživatelem lubomirx v kategorii Tiskoviny a letáky

Zadání projektu

Rychlý popis

Poptávám návrh zajímavé novoročenky.

Značka

Lubomír Krpata, měření jeřábových drah

Popis

Poptávám návrh novoročenky, která zaujme nápadem nebo/a jemným humorem a bude reprezentovat firmu kvalitní grafikou.

Rozměry: 148x105 nebo 210x99, karta nebo otevírací.

Text: "Krásné Vánoce a mnoho radosti v roce 2015 Vám přeje" (pokud to bude návrh vyžadovat, můžete použít i jiný) + 3x podpis s předtištěným jménem (Václav Stříteský, Lubomír Krpata, Zdeněk Žampa).

Novoroční přání není propagační materiál, ale příjemce musí poznat, kdo mu ho posílá, takže je potřeba na novoročenku umístit logo, ale nemělo by příliš vyčnívat (mohlo by mít např. podobu otisku razítka). Téma novoročenky může a nemusí souviset s činností firmy.

Tisk by neměl být zbytečně nákladný. Snažte se bodovat spíš nápadem, než technologií.



Název společnosti

Lubomír Krpata, měření jeřábových drah

Obor podnikání

Měření geometrie jeřábových drah a ocelových konstrukcí (specifický druh geodetického měření). Viz www.presnamereni.cz

Cílová skupina

Management firem z oblasti strojírenství, energetiky, hutnictví, velkoobchodu s hutním materiálem

Jaká je Vaše představa o ideálním návrhu?

Líbivý návrh, který zaujme nápadem, či jemným humorem.

Jaké návrhy byste neradi dostali?

Výstřední, nevkusný, neharmonický.

Přílohy

[11.11. 22:14]
[11.11. 22:14]
[11.11. 22:14]



Výhry

2400 Kč

#1 #2 #3 #4
2000 300 100

Stav

Ukončeno

  • Urgentní projekt
  • Zvýrazněný projekt

Nahraných designů: 23
Ukončení projektu: Ukončeno

Kategorie projektu

Tiskoviny a letáky

Platební metody

Vítězná cena (y) bude odeslána přímo vám vystavovatelem projektu pomocí jedné z následujících metod podle vašeho výběru:

Přejít na komentáře (7)

Nahrané designy: 23

Řadit podle  

Komentáře

Tento prostor je určen výhradně pro konkrétní dotazy na zadavatele. Ostatní komentáře budou smazány administrátorem.

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace